Javni poziv za prijavu djece na radionicu “Dječija radionica sa Irmom Gušo-Samajilhodžić”!

Dragi roditelji i staratelji,

Imamo posebnu čast pozvati svu djecu uzrasta od 3 do 15 godina na nezaboravnu avanturu kroz kreativnu radionicu “Dječija radionica sa Irmom Gušo-Samajilhodžić”, koja će se održati 31.07.2023. godine. Pridružite nam se u vremenu od 11:00h do 15:30h u prelijepom dvorištu osnovne škole Prača.

Otkrijte Čarobni Svijet Kreativnosti

Naša omiljena predavačica, Irma Gušo, vodi djecu na putovanje kroz različite aktivnosti prilagođene njihovim uzrastima, potičući razvoj talenata i stjecanje novih vještina. Očekujte mnoštvo smijeha, zabave i maštovitih izraza na ovoj čarobnoj radionici!

Iskustvo kojem Se Svi Radujemo

S posebnim naglaskom na interaktivnosti i kreativnosti, ova radionica donosi jedinstveno iskustvo koje će vaše dijete pamtiti zauvijek. Istraživanje likovnog stvaralaštva, sudjelovanje u dramskim izvedbama, otkrivanje tajni glazbe i plesa, te uzbudljivi edukativni kvizovi samo su neke od mnogobrojnih aktivnosti koje čekaju vaše mališane.

Zajamčen Prijevoz i Jednostavna Prijava

Važno je istaknuti da je prijevoz za djecu koja se blagovremeno prijave na radionicu u potpunosti osiguran. Naš cilj je osigurati da svako dijete ima jednaku mogućnost sudjelovanja u ovoj edukativnoj i zabavnoj radionici.

Kako biste osigurali mjesto za vaše dijete, molimo vas da prijavite što prije. Sve što je potrebno jest da nas kontaktirate:

  • Telefon: [062 829 768]

Ostavite Nezaboravne Uspomene

Radujemo se druženju s vašom djecom na ovoj posebnoj radionici i stvaranju nezaboravnih uspomena. Neka vaši mališani otkriju svoje talente, povežu se s drugima i uživaju u čaroliji kreativnosti.

Srdačan pozdrav,

OPĆINA PALE I ORGANIZACIONI ODBOR

Nemojte propustiti